Reviews van onze klanten

Heeft u ervaring met HC Bouwen en wilt u deze delen met anderen? Dan zouden wij het op prijs stellen als u een bericht plaatst.

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Yousra uit Zoetermeer schreef op 26 januari 2021 om 08:27
Wij zijn enorm blij met de dakkapel en zolderverbouwing die door HC Bouwen is verricht. Het hele proces verliep soepel en snel. Het eindresultaat is geweldig.
Marco en Evelien uit Pijnacker schreef op 11 januari 2021 om 15:15
Vandaag 11 Januari een nieuw en mooi kozijn in de dakkapel geplaatst. snel en netjes gewerkt.
Wes & Kim uit Pijnacker schreef op 5 januari 2021 om 15:06
Het is de tweede keer dat wij van de diensten van HC Bouwen gebruik hebben mogen maken. Nu voor het plaatsen van een dakkapel over de hele breedte aan de voorzijde. Wij kunnen niet anders zeggen dat er opnieuw vakwerk is afgeleverd. Ook de binnen afwerking incl. schuivend knieschot zijn vakkundig en prachtig gemaakt. Het mee willen en durven denken, het schoon werken en de algehele service is helemaal top. Enorm bedankt weer HC Bouwen.
Erwin uit Gouda schreef op 25 november 2020 om 09:32
Wij zijn heel erg tevreden met de plaatsing van 2 dakkapellen bij ons. Daarnaast hebben ze de binnenkant volledig afgetimmerd en schuivende knieschotten gemaakt. De mannen hebben heel veel kennis, werken netjes en hebben voor alles een oplossing. Heel veel dank HC Bouwen!
Linda de Haan uit Pijnacker schreef op 29 september 2020 om 18:20
Wat zijn wij blij met de fantastische dakuitbouw! Er is top kwaliteit geleverd met de afwerking en gebruikte materialen. Het team heeft veel kennis van zaken en werkt netjes. Kortom: twijfel niet en laat je dakkapel door HC Bouwen plaatsen. Je weet dan zeker dat je er netjes bij zit.
Ron van Nierop uit Pijnacker schreef op 22 september 2020 om 20:51
Afgelopen zaterdag is onze dakkapel geplaatst. De monteurs werkten kundig en netjes. De samenwerking met de kraanbestuurder liep prima en de kapel stond snel op het dak. Na het vastzetten van de dakkapel werd alles netjes opgeruimd en nagelopen. Erg tevreden met ons mooie dakkapel!
Lucas Verhoef uit Pijnacker schreef op 18 september 2020 om 08:26
Zojuist (17-09-2020) ons dakkapel geplaatst en grote complimenten naar de bouwers, want hij ziet er erg netjes uit. Ook de complimenten naar de mannen die hem geplaatst hebben, want ze hebben netjes en schoon gewerkt. Wij zijn er erg blij mee!
Daniel uit Zoetermeer schreef op 30 juli 2020 om 13:47
Deze week 2 dakkapellen bij ons geplaatst. Ziet er allemaal keurig uit. Hard gewerkt door de mannen met goed resultaat. De straat hangt ondertussen vol met dakkapellen van HC bouwen!
Jasper Jansen uit Berkel en Rodenrijs schreef op 27 juli 2020 om 15:12
Super blij met onze nieuwe dakkapel. Hans denkt goed mee met de keuzes die nodig zijn. Zijn mannen hadden binnen 1 dag een dakkapel + vliering gemaakt. Zeer netjes. De afwerking heb ik zelf gedaan. Erg tevreden met het resultaat.
Natasha Aaldijk uit Bergschenhoek schreef op 23 juni 2020 om 09:03
Beste Hans, Claudia en collega's van HC Bouwen, hartelijk bedankt voor jullie inzet, flexibiliteit en vakmanschap bij het bouwen en plaatsen van ons dakkapel (plus vliering en beweegbare knieschotten)! Er is uitstekend werk verricht. We zijn erg blij met het resultaat.
Tim uit Den Haag schreef op 3 juni 2020 om 15:04
Hans en zijn team hebben twee dakkapellen bij ons geplaatst inclusief vergunning. Dit hebben ze zeer deskundig gedaan en wij zijn erg tevreden!
Kelvin Ernst uit Zoetermeer schreef op 25 mei 2020 om 10:56
Ons huis is maar liefst 2 dakkapellen en een uitbouw rijker. HC Bouwen heeft onze zolder met weinig licht en ruimte omgebouwd tot twee fantastisch mooie ruimtes met een vliering en opbergruimte achter de knieschotten. Dit is zeer vakkundig uitgevoerd met stucafwerking van alle wanden. Tevens is onze woning uitgebouwd met een serre die maar liefst 12m² meter toevoegd aan de woning. Dit resulteert in een lichtzee in de woning wat er fantastisch uitziet. Wel aan te raden is om hiervoor een zonwering te plaatsen in of exclusief je project. (Zij hebben onze bestaande vakkundig verplaatst.) Zonder dit scherm wordt het bijzonder warm in de woning. Mijn complimenten voor de werkzaamheden. Bij opmerkingen zijn deze altijd linksom of rechtsom in samenspraak opgelost.
Jolanda de Hoog uit Pijnacker schreef op 10 april 2020 om 08:05
HC Bouwen heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Onze ervaring is dat Hans en zijn personeel je ontzorgt en met je meedenkt. De klant staat bij HC Bouwen duidelijk voorop. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met het mooie eindresultaat! Er was een goede communicatie, flexibiliteit, service en snelle vakkundige plaatsing en afwerking van de dakkapel. Dit bedrijf is wat ons betreft een echte aanrader!
Jeroen uit Leiderdorp schreef op 9 april 2020 om 12:54
Onze dakkapel was aan vervanging toe. Het waaide namelijk binnen net zo hard als buiten. We hebben contact gehad met diverse partijen waarbij HC bouwen ons het prettigste gevoel gaf. De nieuwe dakkapel samen met een mooi rolluik waren binnen enkele uren op zijn plek gezet en nu hebben we weer een windvrije zolder. Mooie dakkapel met toebehoren voor een nette prijs.
Paul Sloof uit Capelle aan den IJssel schreef op 15 december 2019 om 12:11
HC Bouwen heeft in de herfst 2019 bij ons een dakkapel geplaatst en wij zijn tevreden met de de kwaliteit van de kapel, de plaatsing, en de service die wij hebben mogen ontvangen. De levering was vertraagd, maar het was het wachten waard. Een korte discussie over welke werkzaamheden precies geoffreerd waren, werden snel en in alle eerlijkheid opgelost. Een aanrader.
erik kramer uit leiderdorp schreef op 4 oktober 2019 om 15:53
vooraf goed en duidelijk overleg kunnen hebben met Hans. Hans is iemand die met de klant meedenkt, ook voor de planning en waar de wensen m precies in zitten. Contact is prettig en deskundig. op de dag van het plaatsen van het dakkapel was zijn team vakkundig en prettig in de communicatie en waren meedenkend en bereid extra werkzaamheden te doen om het verloop te bevorderen. ik zal andere mensen die dakkapel wensen e.d. dit bedrijf zeker adviseren!
Myrthe uit Leiden schreef op 10 september 2019 om 03:18
Na een aantal bezoeken van verschillende aannemers, hadden wij het beste gevoel bij Hans en zijn team. Hans kwam snel bij ons kijken en besprak met ons de mogelijkheden. Al vrij snel gingen wij in zee met de offerte welke Hans had opgemaakt. Onze dakkapel werd iets verlaat geleverd, waar Hans niets aan kon doen. Hans is namelijk ook afhankelijk van een aantal partijen. Op het moment dat de dakkapel af was, was alles keurig geregeld incl de afwerking. Hans en zijn team zijn vriendelijke lui waar je prima zaken mee kan doen. Mocht er wat zijn, staan Hans en zijn team voor je klaar. Wij zijn een zeer tevreden klant. Daarom raden wij HC Bouwen ook zeker aan.
Alex uit Aalsmeer schreef op 9 april 2019 om 10:22
Hans en zijn team hebben mooi werk afgeleverd. De dakkapellen werden snel geplaatst en netjes afgewerkt. Er wordt goed geluisterd naar de klant en zonodig aanpassingen verricht. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt mannen
Wibo uit Nieuwerkerk a/d IJssel schreef op 4 maart 2019 om 13:14
voordat de bouw begon goed advies van Hans gekregen. Ook dacht hij mee over het realiseren van de zolderverdieping. (gratis super advies) Het plaatsen van het dakkapel ging prima. Al het afval werd netjes direct afgevoerd in een door HC bouwen geregelde container. Het dakkapel is precies zoals wij hem hadden voorgesteld. Netjes gewerkt door de mannen van HC bouwen. Wij zijn zeer tevreden en zouden HC bouwen zeker aanbevelen! Zelf een jaar na levering miste wij een hoekje van het dakkapel dat op een of andere wijze had losgelaten. Binnen enkele dagen heeft HC bouwen het netjes en kosteloos gerepareerd. nogmaals dank!
Ewout uit Delft schreef op 17 januari 2019 om 11:59
Ons huis is qua ligging lastig te bereiken met een hijskraan vanwege de vele bomen en veel dakkapel leveranciers stuurdne daarom niet eens een offerte. Hans was de eerste die het wel aandurfde en dat tekent hem en het bedrijf: no-nonsense en flexibel. Na lang zoeken hebben wij nu een 1e klas kunststof dakkapel, waar we erg tevreden over zijn. Overleg en verdere communicatie met Hans was erg prettig. Dit bedrijf is een aanrader!