Reviews van onze klanten

Heeft u ervaring met HC Bouwen en wilt u deze delen met anderen? Dan zouden wij het op prijs stellen als u een bericht plaatst.

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
Faisa Sayem-Ramdani uit LEIDEN schreef op 21 augustus 2017 om 18:46
Een flinke klus. Een nokverhoging en dakkapel geplaatst door de heren. Echt vakmanschap voor een goede prijs. Zelfs voordat de werkzaamheden begonnen werd er meegedacht door Hans hoe het beste alles aan te pakken zoals het plaatsen van de trap of bij advies bij mijn aanvraag van de vergunning bij de gemeente. Ik raad iedereen HCBouwen aan!
Fred Slagter uit Woerden schreef op 15 mei 2017 om 13:07
Een fantastische geplaatst dakkapel, een echte aanwinst als uitbreiding van onze zolder met een prima prijs en kwaliteit prestatie. Bij Hans is afspraak ook echt afspraak en deze komt hij ook echt na. Servicegerichtheid is zijn motto en dat zijn geen loze beloftes. Het ziet er fantastisch uit en wij zijn er enorm blij mee en kan het iedereen aanbevelen.
Verheij uit Bleiswijk schreef op 11 mei 2017 om 14:40
Een echte aanrader! Vakmensen die weten wat ze doen! Hans geeft eerlijk advies, denkt mee en zorgt ervoor dat de dakkapel zeer snel (binnen 4 weken) geplaatst is! Hans is altijd bereikbaar voor vragen en advies! Ook als het niet over de dakkapel gaat! Zeer goede prijs en een mooie kwalitatieve dakkapel! Wij zijn erg tevreden en zullen HC bouwen bij iedereen aanraden!
Esther uit Zoetermeer schreef op 18 april 2017 om 20:29
Een echte aanrader. Hans denkt met je mee en maakt een goed aanbod. Dakkapel is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit. Plaatsing ging in goed overleg en werd gedaan door 2 vakkundige en aardige medewerkers. Hans is altijd bereikbaar voor vragen. Kortom heel erg tevreden!
Ron Gordon uit Den Haag schreef op 13 april 2017 om 14:50
Na goed meedenken van Hans een mooi en prijsvriendelijk aanbod gekregen en waar niets aan de kwaliteit wordt ingeboet een pracht van een dakkapel geplaatst. Zo mooi dat er meerdere mensen uit onze buurt ook door Hans benaderd wilde worden om over een nieuw dakkapel te praten . Daar gaat het toch om ,prijs kwaliteit en een mooi product super bedankt namens ons....
vd Meulen uit Maassluis schreef op 3 maart 2017 om 12:54
Eerlijk advies en goede ideeën van Hans. Mooie dakkapel, vakkundig geplaatst (dag 1)en keurig afgewerkt (dag 2). Bedankt!
arbman uit spijkenisse schreef op 19 januari 2017 om 17:14
Hc Bouwen bedankt voor het snelle leveren van ons prachtige dakkapel over de hele breedte van het huis 1 dag plaatsen dag twee binnenwerk afgetimmerd super netjes afgewerkt door de mannen Zeer tevreden
Jerry uit Vierpolders schreef op 14 januari 2017 om 17:24
Vakwerk van de bovenste plank en de communicatie is uitmuntend. Hans denkt op alle fronten mee, geeft goed advies en heel duidelijk. Volgende dakkapel weer bij HCbouwen
A uit Rotterdam schreef op 8 december 2016 om 09:23
Prima dakkapellen. Goede service: op tijd, netjes afgewerkt en flexibel! Zeer tevreden!