Reviews van onze klanten

Heeft u ervaring met HC Bouwen en wilt u deze delen met anderen? Dan zouden wij het op prijs stellen als u een bericht plaatst.

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Dhr. Vink uit Katwijk heeft geschreven op 4 mei 2022 om 14:11
Binnen enkele dagen is ons mooie dakkapel geplaatst. Fraaie afwerking en echte vakmannen. Een aanrader!
marco Hendriks uit Pijnacker heeft geschreven op 31 januari 2022 om 12:40
Een onverwachts bezoek van een medewerken van HC bouwen, de korte raamklinken werden geplaatst. We zijn er blij mee.
A de Jager uit Rotterdam heeft geschreven op 11 december 2021 om 09:27
Fijne samenwerking, goede service en zeer goede kwaliteit van materialen. Ze denken met je mee en in oplossingen en houden zich netjes aan de afspraken. Bij eventuele volgende verbouwingen zal ik HC bouwen zeker weer vragen A de Jager
Samantha uit Den Haag heeft geschreven op 29 oktober 2021 om 09:58
Wij zijn heel erg blij met de dakkapel die jullie hebben geplaatst!!
Hans Groothuizen uit Zoetermeer heeft geschreven op 6 oktober 2021 om 13:28
Zeer professioneel en prettig bedrijf om mee te werken
Vikrant uit Leidschenveen heeft geschreven op 9 juni 2021 om 20:16
We are very very happy and satisfied by the services offered by HC Bouwen. Right from initial consultation visit for fixin the dormer window until the execution of the windows, everything was handled in a very professional manner..the work was completed in time and with no compromise in quality. They were very helpful with ideas and information and prompt in addressing our queries always. Highly recommend them.
Herman van wissen uit Wassenaar heeft geschreven op 3 juni 2021 om 18:11
Zeer tevreden met ons nieuwe dakkapel, heel mooi geworden ,ook compliment voor de voorbereiding aan de werkplaats, vakwerk!
Chris uit Pijnacker heeft geschreven op 15 mei 2021 om 11:51
Door HC Bouwen is onze zolder aangepakt. Dit was 1 grote ruimte en is ingedeeld in 3 ruimtes (washok en 2 slaapkamers). Verder mooi dakkapel geplaatst. Door HC Bouwen is netjes gewerkt, werk liep ietsjes uit, maar was voor ons verder geen probleem. Qua planning en correspondentie is alles goed gegaan. Onze ervaring is zeer prettig geweest en bij eventuele volgende klussen zullen wij HC Bouwen zeker weer overwegen.
Ludo van Adrichem uit Pijnacker heeft geschreven op 11 mei 2021 om 11:49
HC Bouwen heeft bij ons in twee jaar tijd twee dakkapellen (met een jaar ertussen) en een zolderindeling gemaakt. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De dakkapellen zijn prachtig, hoogwaardig afgewerkt en geven het huis een extra mooi aanzicht. De zolderindeling is netjes en volgens plan opgeleverd. Fijn hoe HC Bouwen vooraf meedenkt in mogelijkheden en tijdens de werkzaamheden meedenkt in oplossingen. We zijn heel blij met het resultaat!
Donkervoort uit Zoetermeer heeft geschreven op 6 mei 2021 om 18:48
Voor en achterzijde 2 dakkapellen laten plaatsen. Alles zeer kundig en netjes geregeld, van tekening tot vergunning en uiteindelijke plaatsing. Plaatsing ging zeer soepel en per dakkapel slecht 1 dag nodig. Ook de nazorg is goed geregeld. Zeker een aanbeveling waard!
Fouad uit Rotterdam heeft geschreven op 9 april 2021 om 18:04
bedankt voor de 2 prachtige dakkapellen inmiddels 2 jaar op mijn dak en ze zien der nog nieuw uit. net een voordeur besteld hoop dat dat ook goed gaat.
Fam. Algoe uit Zoetermeer heeft geschreven op 17 februari 2021 om 12:03
Wij zijn tevreden over de plaatsing van de dakkapel en de afwerking daarvan. De lijnen zijn kort en als je belt weten ze ook gelijk wie je bent. Ik zou HC Bouw aan een ieder aanbevelen. Hans is in december 2020 komen kijken en 16 februari kon hij al een dakkapel leveren. Wij hadden deze in verband met thuiswerken op zolder ook snel nodig. Top service.
Yousra uit Zoetermeer heeft geschreven op 26 januari 2021 om 08:27
Wij zijn enorm blij met de dakkapel en zolderverbouwing die door HC Bouwen is verricht. Het hele proces verliep soepel en snel. Het eindresultaat is geweldig.
Marco en Evelien uit Pijnacker heeft geschreven op 11 januari 2021 om 15:15
Vandaag 11 Januari een nieuw en mooi kozijn in de dakkapel geplaatst. snel en netjes gewerkt.
Wes & Kim uit Pijnacker heeft geschreven op 5 januari 2021 om 15:06
Het is de tweede keer dat wij van de diensten van HC Bouwen gebruik hebben mogen maken. Nu voor het plaatsen van een dakkapel over de hele breedte aan de voorzijde. Wij kunnen niet anders zeggen dat er opnieuw vakwerk is afgeleverd. Ook de binnen afwerking incl. schuivend knieschot zijn vakkundig en prachtig gemaakt. Het mee willen en durven denken, het schoon werken en de algehele service is helemaal top. Enorm bedankt weer HC Bouwen.
Erwin uit Gouda heeft geschreven op 25 november 2020 om 09:32
Wij zijn heel erg tevreden met de plaatsing van 2 dakkapellen bij ons. Daarnaast hebben ze de binnenkant volledig afgetimmerd en schuivende knieschotten gemaakt. De mannen hebben heel veel kennis, werken netjes en hebben voor alles een oplossing. Heel veel dank HC Bouwen!
Linda de Haan uit Pijnacker heeft geschreven op 29 september 2020 om 18:20
Wat zijn wij blij met de fantastische dakuitbouw! Er is top kwaliteit geleverd met de afwerking en gebruikte materialen. Het team heeft veel kennis van zaken en werkt netjes. Kortom: twijfel niet en laat je dakkapel door HC Bouwen plaatsen. Je weet dan zeker dat je er netjes bij zit.
Ron van Nierop uit Pijnacker heeft geschreven op 22 september 2020 om 20:51
Afgelopen zaterdag is onze dakkapel geplaatst. De monteurs werkten kundig en netjes. De samenwerking met de kraanbestuurder liep prima en de kapel stond snel op het dak. Na het vastzetten van de dakkapel werd alles netjes opgeruimd en nagelopen. Erg tevreden met ons mooie dakkapel!
Lucas Verhoef uit Pijnacker heeft geschreven op 18 september 2020 om 08:26
Zojuist (17-09-2020) ons dakkapel geplaatst en grote complimenten naar de bouwers, want hij ziet er erg netjes uit. Ook de complimenten naar de mannen die hem geplaatst hebben, want ze hebben netjes en schoon gewerkt. Wij zijn er erg blij mee!
Daniel uit Zoetermeer heeft geschreven op 30 juli 2020 om 13:47
Deze week 2 dakkapellen bij ons geplaatst. Ziet er allemaal keurig uit. Hard gewerkt door de mannen met goed resultaat. De straat hangt ondertussen vol met dakkapellen van HC bouwen!