Reviews van onze klanten

Heeft u ervaring met HC Bouwen en wilt u deze delen met anderen? Dan zouden wij het op prijs stellen als u een bericht plaatst.

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
Jeffrey & Lorena uit Zoetermeer schreef op 20 april 2024 om 11:16
In 2019 in onze vorige woning een dakkapel laten plaatsen door HC bouwen, toen ook al erg tevreden. Inmiddels zijn wij verhuist en hebben 2 dakkapellen besteld bij HC bouwen, de ene aan de achterkant zit er al op en wederom vakwerk! Wij zijn ontzettend tevreden en raadden HC bouwen bij iedereen aan! Ze weten wat ze doen, maken prachtige dakkapellen, snelle en goede levering, montage snel en er wordt netjes gewerkt, alles wordt geregeld qua vergunningen en niets is te veel. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord! Wij zijn ontzettend blij!
Daan uit Zevenhuizen schreef op 15 februari 2024 om 09:28
Eind 2023 de opdracht verstrekt voor een dakkapel en wat extra werkzaamheden (muurtje slopen, nieuwe muur zetten inclusief deur). Begin Februari in 2,5 dag alles netjes opgeleverd. Heel erg blij met het eindresultaat, met als gevolg dat we toch weer in de offerte fase zitten voor een tweede dakkapel. Ik zou deze partij zeker aanraden.
Alwin uit Leiderdorp schreef op 15 december 2023 om 18:40
Onze dakkapel is volledig vervangen door een nieuwe dakkapel van HC Bouwen. De dakkapel zelf is helemaal prima, met alles erop wat we wensten. De montage zelf ging in een dag en de medewerkers waren erg vrolijk en communiceerden ook duidelijk. Ik ben erg tevreden met de dakkapel en alle werkzaamheden en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Henk uit Zoetermeer schreef op 20 november 2023 om 09:32
HC Bouwen heeft bij ons vorige week in 2 jaar tijd twee mooie dakkapellen geplaatst en dit hebben ze super gedaan. De monteurs en de rest van het team zijn goede vakmensen en zij dachten ook mee met eventuele mooiere oplossingen en waren erg behulpzaam. Service is top! Wij zouden HC Bouwen aanraden bij iedereen die een mooie en vooral goede dakkapel wilt. Bedankt team HC Bouwen!
Dijkhuizen uit Leidschendam schreef op 19 november 2023 om 19:56
Nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen. Zeer tevreden. Keurig werk afgeleverd. Vriendelijk personeel, harde werkers. Een bedrijf wat ik een ieder zou aanraden. Top!!
Galjaard uit Pijnacker schreef op 17 november 2023 om 11:54
Één van onze kozijnen bleek zodanig aangetast dat vervangen door een kunststof kozijn en het tegelijkertijd overschakelen van dubbel glas naar HR++ glas de gunstigste oplossing leek. Hiervoor HC Bouw geselecteerd die het nieuwe kozijn onlangs op vakkundige wijze heeft aangebracht. Dat vakmanschap bleek bijvoorbeeld uit het eerst zorgvuldig nameten van het te plaatsen kozijn om te voorkomen dat er na het verwijderen van het oude kozijn een gat in de gevel zou blijven. Verder was dit geen eenvoudig kozijn - het was niet eenvoudig opgenomen in een opening in de gevel maar was voor een deel niet zichtbaar van binnenuit. Alle werkzaamheden die dit met zich mee bracht zijn zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. Na een week bleek dat één van de ruiten binnenste buiten in het kozijn zat. Dit was waarschijnlijk veroorzaakt door een verkeerde bestikkering vanuit de fabriek. Na melding was dit echter binnen een paar uur opgelost, Ik vond het fijn om zaken te doen met HC Bouw en kan ze zeker aanbevelen!
Lopik uit Pijnacker schreef op 17 november 2023 om 10:30
Gisteren 2 hele mooie dakkapellen laten plaatsen. De monteurs waren er om 7.30 , en reden om 14.00 weer weg, in 1 woord geweldig , vanaf het begin tot het einde. Ik zou hc bouwen bij iedereen willen aanbevelen. Bedankt allemaal voor het geweldige resultaat,
Verbeek uit Zoetermeer schreef op 26 december 2022 om 15:50
Vorige week 2 dakkapellen laten plaatsen, incl. De binnenafwerking, In twee dagen gefixed, een echte aanrader, dank je wel Team hc bouwen
Astrid Letterboom uit Zoetermeer schreef op 20 mei 2022 om 17:34
Afgelopen woensdag is onze nieuwe dakkapel geplaatst. Héél mooi, wij zijn er super blij mee. Hadden we jaren eerder moeten doen. Wat een lichtinval. En wat professioneel en snel is er gewerkt. Keurig en netjes is alles afgewerkt. Wij kunnen iedereen HC bouwen aanraden! Vakmanschap ten top!
Dhr. Vink uit Katwijk schreef op 4 mei 2022 om 14:11
Binnen enkele dagen is ons mooie dakkapel geplaatst. Fraaie afwerking en echte vakmannen. Een aanrader!
marco Hendriks uit Pijnacker schreef op 31 januari 2022 om 12:40
Een onverwachts bezoek van een medewerken van HC bouwen, de korte raamklinken werden geplaatst. We zijn er blij mee.
A de Jager uit Rotterdam schreef op 11 december 2021 om 09:27
Fijne samenwerking, goede service en zeer goede kwaliteit van materialen. Ze denken met je mee en in oplossingen en houden zich netjes aan de afspraken. Bij eventuele volgende verbouwingen zal ik HC bouwen zeker weer vragen A de Jager
Samantha uit Den Haag schreef op 29 oktober 2021 om 09:58
Wij zijn heel erg blij met de dakkapel die jullie hebben geplaatst!!
Hans Groothuizen uit Zoetermeer schreef op 6 oktober 2021 om 13:28
Zeer professioneel en prettig bedrijf om mee te werken
Vikrant uit Leidschenveen schreef op 9 juni 2021 om 20:16
We are very very happy and satisfied by the services offered by HC Bouwen. Right from initial consultation visit for fixin the dormer window until the execution of the windows, everything was handled in a very professional manner..the work was completed in time and with no compromise in quality. They were very helpful with ideas and information and prompt in addressing our queries always. Highly recommend them.
Herman van wissen uit Wassenaar schreef op 3 juni 2021 om 18:11
Zeer tevreden met ons nieuwe dakkapel, heel mooi geworden ,ook compliment voor de voorbereiding aan de werkplaats, vakwerk!
Chris uit Pijnacker schreef op 15 mei 2021 om 11:51
Door HC Bouwen is onze zolder aangepakt. Dit was 1 grote ruimte en is ingedeeld in 3 ruimtes (washok en 2 slaapkamers). Verder mooi dakkapel geplaatst. Door HC Bouwen is netjes gewerkt, werk liep ietsjes uit, maar was voor ons verder geen probleem. Qua planning en correspondentie is alles goed gegaan. Onze ervaring is zeer prettig geweest en bij eventuele volgende klussen zullen wij HC Bouwen zeker weer overwegen.
Ludo van Adrichem uit Pijnacker schreef op 11 mei 2021 om 11:49
HC Bouwen heeft bij ons in twee jaar tijd twee dakkapellen (met een jaar ertussen) en een zolderindeling gemaakt. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De dakkapellen zijn prachtig, hoogwaardig afgewerkt en geven het huis een extra mooi aanzicht. De zolderindeling is netjes en volgens plan opgeleverd. Fijn hoe HC Bouwen vooraf meedenkt in mogelijkheden en tijdens de werkzaamheden meedenkt in oplossingen. We zijn heel blij met het resultaat!
Donkervoort uit Zoetermeer schreef op 6 mei 2021 om 18:48
Voor en achterzijde 2 dakkapellen laten plaatsen. Alles zeer kundig en netjes geregeld, van tekening tot vergunning en uiteindelijke plaatsing. Plaatsing ging zeer soepel en per dakkapel slecht 1 dag nodig. Ook de nazorg is goed geregeld. Zeker een aanbeveling waard!
Fouad uit Rotterdam schreef op 9 april 2021 om 18:04
bedankt voor de 2 prachtige dakkapellen inmiddels 2 jaar op mijn dak en ze zien der nog nieuw uit. net een voordeur besteld hoop dat dat ook goed gaat.